Motpol

Allikas: Metapedia
Motpol.nu reklaam.

Motpol on põhjamaine blogi portaal, mille sihiks on laiendada kitsarinnalist poliitilist arutelu Skandinaavias. Portaalis osalevad mitmed tuntud rootsi ja norra natsionalistid ja traditsionalistid.

Missioon

(Vajab tõlget.)

Det svenska debattklimatet har i takt med den politiska korrekthetens frammarsch blivit både likriktat, snävt och tråkigt. Ett resultat av detta är att många intelligenta och viktiga röster tystas ner, och inte ges utrymme i debatten.

Debattutrymme är inte något man får, det är något man tar. Tanken bakom Motpol är därför att ge den svenska debatten nytt liv, genom att erbjuda en plattform för de kvalitativa och frisinnade röster som har sin grund i en nordisk världsbild, och som följd av detta idag sällan ges utrymme.

Motpol är på så vis en del av, och en försvarare av, den långa nordiska traditionen av fri debatt, yttrandefrihet och åsiktsfrihet.

Våra skribenter representerar ett brett spektrum av ideologiska inriktningar, men förenas i en gemensam värdegrund baserad på ett värnande om nordisk kultur och tradition. Projektet som sådant är såväl politiskt som organisatoriskt obundet.

Välislingid


Mall:Lühike